hits

Hege Trovåg

SELVBRUNING

Jeg har alltid vært skeptisk til selvbruning, fordi man ser så mange skrekk eksempel. Jeg har aldri prøvd det selv, men var overbevist om at man bare ble skjoldete. Men for ikke så lenge siden fant jeg ut at jeg måtte nesten prøve det før jeg kunne bestemme at det ikke var noe for meg.  Så da kjøpte jeg en flaske med ST. MORIZ på Cubus. Jeg fant ut at det ikke var nødvendig å investere i  det dyreste før jeg viste om det ble brukt. Jeg kjøpte også en påførings hanske, og det er jeg veldig glad for. Det er lett å få skjolder på hender, så anbefaler en hanske til påføring. 


Det var overraskende enkelt å påføre, og så lenge jeg jobbet med lite selvbruning om ganen og holdt meg unna vann. Ble det verken skjolder eller skiller, de sto på flaske at man skulle vaske seg godt på hendene. Men det var da jeg opplevde at jeg ble litt flekkete, så jeg bruker hansken og lar selvbruningen tørke før jeg er i kontakt med vann. 

 

 • Skrevet: 22.03.2017
 • Klokken: 14:50
 • Kategori: Tips & Triks
 • Kommentarer: 3

VELVÆRE


Onsdag er blitt min velvære dag, midt i uken må det være lov å kose seg litt ekstra. Onsdag er dagen for hårkur, ansiktsmaske eller kanskje et fot bad, det er ikke så viktig hva det er. Bare at jeg tar meg tid til å ta litt ekstra god vare på meg selv, ikke det at jeg er så grådig opptatt alle de andre dagen. Men det kan bli lenge mellom hver hårkur når jeg ikke har en bestemt dag. Og det er veldig fint å ha noe å se frem til også, det å vite at denne dagen er satt av til velvære som kanskje tar litt lenger tid, eller blir nedprioritert ellers i hverdagen. 

I dag ble det en god skrubb fra topp til tå, og så med en hjemmelaget bodyskrubb! Jeg blander bare ca like mye olje og dusjsåpe, så tilsetter jeg filterkaffe til ønsket konsistens. Da hadde jeg i full fart laget meg en skrubb, jeg som er veldig glad i kaffe synes jo den lukter veldig godt også! Skrubben kan brukes før barbering, da du fil få en tettere barbering. Jeg bruker den på hele kroppen, da få den nye huden komme frem, og jeg blir myk og glatt! Spesielt deilig å da legge seg i rent sengetøy!

Sleng gjerne igjen oppskrift på andre hjemmelaget spaprodukter i kommentarfeltet! :D 

 

 • Skrevet: 15.03.2017
 • Klokken: 16:29
 • Kategori: Tips & Triks
 • Kommentarer: 6

SNACK ON THE GO

Når jeg blir skikkelig sulten klarer jeg ikke alltid  tenke klart, jeg har lett for å bli sur og grinete. Jeg er også veldig glad søtt, så jeg putter ofte i meg sjokolade og annet godteri når sulten melder seg. Det å ha sunnere alternativ lett tilgjengelig håper jeg hjelper, og minker sjokolade-forbruket mitt litt. Jeg har derfor laget til poser med nøtter og tørket frukt som jeg liker, og som blir lett å ta med seg på farten. På TIGER fant jeg poser med tørket frukt som fikk bli med hjem, jeg kan tenke meg at de har større poser både frukt og nøtter på småbutikker som selger mye Indiske og kinesiske matvarer. 

Jeg hadde ikke så veldig mye nøtter hjemme denne gangen, så det skal kjøpes inn til neste runde. Jeg varierte innholdet i posene, og her har dere en oversikt over alt jeg brukte. 

- Mandler - Peanøtter - Salte mandler - Tørket fruktblanding - Rosiner - Tranebær - Gojibær - Gresskarkjerner - Tørket Banan - 70% Sjokolade - 

Jeg fylte de forskjellige tingene i cellofan-poser jeg har kjøpt på Søstrene Grene, brettet den overflødige plasten bak og forseilet med teipen som var på enden av posen. 

Jeg synes de er super å ha i vesken, de tar ikke opp mye plass. De holder seg også lenge, så er supert å ha i bilen også som krisemat. 

 • Skrevet: 24.02.2017
 • Klokken: 11:39
 • Kategori: Tips & Triks
 • Kommentarer: 2

IKKE SÅ MYE SOM SKAL TIL

Det er de små forbedringene i huset som gjør hverdagen lettere. Jeg elsker å helt tilfeldig komme over løsninger som jeg synes ser bedre ut, og som er mer praktisk for meg. 


Jeg synes det fort ser rotete ut når man har mye stående på kjøkkendisken, men etter en stund blir man så vandt med det, at det blir vanskelig å se nye løsninger. Jeg er ikke avhengig av å ha Zalo og svamper tilgjengelig hele tiden, men siden jeg ville ha oppvaskbørsten fremme, ble det til at jeg bare oppbevarte alt i beholderen. Under ser dere hvordan jeg hadde det, det er ikke krise å ha den der. Men jeg er mer fornøyd med hvordan det er nå.

Ved en tilfeldighet i dag fant jeg en løsning på problemet mitt, pynte-listene under skapene kan man lett ta av og på, siden det er spor i listen og hemper som er fastmontert i skapet. Så da fant jeg bare frem et tynt tau og laget en løkke og tredde innpå hempen. Nå har jeg oppvaskbørsten lett tilgjengelig uten at den opptar pålass på disken. Den henger også over vasken, så overflødig vann drypper ned i den. 


 

 • Skrevet: 15.02.2017
 • Klokken: 14:08
 • Kategori: Tips & Triks
 • Kommentarer: 1

BREKKIE ON THE GO

Jeg kan umulig være den eneste som ikke er veldig flink til å spise på morgenen. Det å ta seg tid til å sette seg ned og nyte maten, finner jeg sjelden tid til. Det er alltid noe annet jeg prioriter før mat, og det frister lite å sluke en skive rett før jeg går ut døren.

Jeg har nå funnet en løsning som fungerer fint for meg, som nevnt tidligere samler jeg på alt mulig. Nå er det syltetøyglassene som kommer til nytte. Jeg må ta ferge for å komme meg noen vei, så da passer det fint å spise når jeg venter på fergen, eller turen over.

Jeg fyller rett og slett yoghurt, havregryn og frukt i et glass og putter det i vesken. Havregryn og melk er også en favoritt for meg, men da er det en fordel at du liker en litt myk og grøtete konsistens.

 • Skrevet: 13.02.2017
 • Klokken: 10:35
 • Kategori: Tips & Triks
 • Kommentarer: 7

OPPBEVARING AV SENGETØY

Jeg er veldig glad i å rydde, selv om det noen ganger ender opp med å bli mer rotete rundt meg. For jeg kan plutselig finne på at det er kjempelurt å ommøblere, eller tømme et skap for så å sortere alt som er inn i det. Så hender det da at jeg noen ganger mister motet midt oppi det hele, men jeg er heldigvis flink til å ta det opp igjen etter en pause, eller dagen etter. 


Jeg har et lite tips til dere, sengetøy kan fort bli et kaos. Det er vanskelig å holde kontroll på hvor alle putetrekkene er, og om de ikke ligger i nærheten av hverandre kan det fort rase litt rundt deg. 

Her har jeg lagt ett helt sett oppå hverandre, jeg har valgt å bare ta trekkene. Jeg kunne også lagt ved lakenet, men det synes jeg blir klumpete.Det jeg har her er trekk til:

- 2 Dyner - 2 Hotelputer - 2 Hodeputer - 2 Pynteputer - Jeg liker å vrenge alt før jeg legger det sammen, det går mye fortere å legge det på da. Legg alt oppå hverandre utenom det ene putetrekket som er likt settet. Vreng det og tre det over alt det andre. Nå ser du hvilket sett det er, og kan stable de oppå hverandre i skapet. Nå kan du ta ut et sett som ligger midt i bunken uten at det blir rot i systemet ditt! 
 

 • Skrevet: 12.02.2017
 • Klokken: 17:28
 • Kategori: Tips & Triks
 • Kommentarer: 4

WHEN YOU WISH TOO MUCH...

De fleste har vel hørt om appen Wish? Om ikke så bør jeg kanskje advare dere som ikke kjenner til den, at det kan bli en farlig hobby.. Den siste tiden har ikke postkassen min vært tom for og si det sånn. Wish er mye det samme som ebay, bare at man kan legge alt i handlekurven og betale i en transaksjon. Du finner det meste på Wish for en billig penge, men kvaliteten er der etter. Man bør sjekke tilbakemeldingene og se om kjøpere har lagt ut bilder før man bestiller noe, da vil du få et litt mer realistisk bilde av hvordan produktet er. Her ser dere for eksempel produktbilde på en veske jeg har bestilt, prisen på dette settet var rett over 200 kr, så forventningen min til kvaliteten var ikke så veldig høy.

Under her ser dere produktene jeg mottok, jeg må ærlig innrømme at jeg ble positivt overrasket. Så gjenstår det bare å se hvor lenge de faktisk varer, fargen på mine bilder er også litt misvisende, jeg må nok lese meg opp på hvordan jeg kan forbedre kamera ferdighetene mine, men litt mer tålmodighet er nok første bud.. 

 
 • Skrevet: 08.02.2017
 • Klokken: 19:39
 • Kategori: Tips & Triks
 • Kommentarer: 1
Hege Trovåg

"Jenta med 100 hobbyer" Hverdagslig og avslappet blogg med mange DIY´s og tips til en enklere hverdag. Ikke ekspert i noe, men flink til mye. Instagram : Hege_trovag


Kontaktinformasjon:


Hegetrovag.blogg@gmail.com


Search

Bloggdesign