hits

Hege Trovåg

TB - AYIA NAPA

  • Skrevet: 05.12.2017
  • Klokken: 06:29
  • Kategori: Reise

14.08.2017 - 21.08.2017


 

På kalde vinterdager som denne, er det lett for å drømme seg tilbake til varmere strøk. Sommeren i år bydde på mange fine opplevelse, og den litt spontane turen til Ayia Napa med min kusine ville jeg ikke vært foruten. At vi endte opp i Ayia Napa var egentlig veldig tilfeldig, og det ble ikke gjort mye research før turen var bestillt og vi vendte snutene sørover. At det skulle være så vakkert på en plass som er kjent for fest og morro, overasket meg. Er det en ting jeg angrer på, så er det at vi ikke dro på båttur før avreisedagen. Det var magisk å se alle hemmlighetene øya bevarte fra båten, stemningen ombord bar preg av at de andre også satte pris på utsikten, og kansjke at varmen var litt mer overkommeligpå en båt i fart. Utflukten bestod av spennende historier over høytalerene, en helt grei lunsj og det beste av alt stoppene for å bade i det krystallklare vannet. 

 

SNAPSHOTS


Det er vel ikke til å stikke under en stol at det også ble litt festligheter mellom bading og soling, men hva kan man forvente av to eventyrlysten jenter? Det å reise på ferie bare to stykker kunne blitt kjedelig, men vi var veldig så heldig at vi fant to flotte jenter allerede første kvelden. Så da ble alt som kunne vært kjedelig med bare to, raskt eleminert. Vi holdt sammen som det firkløveret vi ble første kvelden resten av ferien, det er merkelig hvordan man ved tilfeldighet møter noen som man kommer så godt overens med altså. 

 

BUCKET LIST - STRIP CLUB 


 

Denne ferien var uten tvil innholdsrik, jeg har aldri fått så mange spørsmål om ferien min, som når jeg kom hjem fra denen turen. Det er en naturlig forklaring til at de hjemme var nysjerrig, da snapchat ble hyppig brukt til å dokumentere alle sprellene våres. Fire jenter med like dårlig impulskontroll førte til mange morsomme opplevelser, tivoli og sirkus blir man aldrig for gammel for. Men at firkløveret skulle trives så godt på strippeklubber overasket både oss og de hjemme, men det at vi ble hentet i lommo til en plass hvor vi jenter faktisk fikk sitte i fred og snakke sammen var en vinn vinn situasjon for oss. 

Victoria Larsen

05.12.2017 kl. 15:04
SÅ fine bilder :-D
Hege Trovåg

"Jenta med 100 hobbyer" Hverdagslig og avslappet blogg med mange DIY´s og tips til en enklere hverdag. Ikke ekspert i noe, men flink til mye. Instagram : Hege_trovag


Kontaktinformasjon:


Hegetrovag.blogg@gmail.com


Search

Bloggdesign