hits

Hege Trovåg

SELVBRUNING

Jeg har alltid vært skeptisk til selvbruning, fordi man ser så mange skrekk eksempel. Jeg har aldri prøvd det selv, men var overbevist om at man bare ble skjoldete. Men for ikke så lenge siden fant jeg ut at jeg måtte nesten prøve det før jeg kunne bestemme at det ikke var noe for meg.  Så da kjøpte jeg en flaske med ST. MORIZ på Cubus. Jeg fant ut at det ikke var nødvendig å investere i  det dyreste før jeg viste om det ble brukt. Jeg kjøpte også en påførings hanske, og det er jeg veldig glad for. Det er lett å få skjolder på hender, så anbefaler en hanske til påføring. 


Det var overraskende enkelt å påføre, og så lenge jeg jobbet med lite selvbruning om ganen og holdt meg unna vann. Ble det verken skjolder eller skiller, de sto på flaske at man skulle vaske seg godt på hendene. Men det var da jeg opplevde at jeg ble litt flekkete, så jeg bruker hansken og lar selvbruningen tørke før jeg er i kontakt med vann. 

 

Charlotte

22.03.2017 kl. 15:51
Håpet blir bra :) syns ikke noe om dette selv :)

Emilie Normann

22.03.2017 kl. 16:44
Har vært så usikker på selvbruning selv, men har hatt så lyst til å prøve. Nå som du har påført, er det verdt det?

Hege Trovåg

22.03.2017 kl. 17:47
Emilie Normann: Ja!
Hege Trovåg

"Jenta med 100 hobbyer" Hverdagslig og avslappet blogg med mange DIY´s og tips til en enklere hverdag. Ikke ekspert i noe, men flink til mye. Instagram : Hege_trovag


Kontaktinformasjon:


Hegetrovag.blogg@gmail.com


Search

Bloggdesign