Hege Trovåg

IN MY CAR

Jeg er veldig glad i å ha med meg mye rart, for man vet jo aldri når man kan få bruk for det. Jeg har som oftest med meg et survivalkit i vesken, og fant ut at jeg kunne lage et lignende til bilen også. Det er enda en del som skal på plass, og det kan nok lages på en ryddigere måte. Men det får være som dette til jeg finner en bedre løsning på det. 

Hunden går som oftest løs her hjemme, så det å ta med bånd er ikke alltid en selvfølge. Så nå har jeg et halsbånd og en lenke liggendes i bilen som reserve, dekken og førstehjelp kan også være greit å ha om man er på tur. Nå har jeg både skinnseter og bur i bagasjerommet, men det kan likevel være greit å tørke en våt hund, så håndkle har vi også. 


Det er ikke bare hunden som er frysepinn, så litt klær i reserve og et teppe er fint å ha. 


Jeg valgte å oppbevare tekstilene i en bag, og småtingene i boksen. Småtingene som snacks, håndkrem og våtservietter har jeg i en papirpose bak passasjersetet. Det er ting som ofte blir brukt, og det er da deilig å slippe å gå ut av bilen for å få tak i det. 

Sandra Marie

21.03.2017 kl. 11:19
kjekt da :)

Emilie Normann

21.03.2017 kl. 11:44
Veldig kjekt og smart å ha :)

Charlotte

21.03.2017 kl. 12:10
Du flink til å pakke. God tur i morgen :)
Hege Trovåg

"Jenta med 100 hobbyer" Hverdagslig og avslappet blogg med mange DIY´s og tips til en enklere hverdag. Ikke ekspert i noe, men flink til mye.


Kontaktinformasjon:


Hegetrovag.blogg@gmail.com


Search

Bloggdesign

hits