hits

Hege Trovåg

MEAL PLANNING

  • Skrevet: 17.03.2017
  • Klokken: 11:20
  • Kategori: Hverdag

Jeg har lyst til å bli flinkere til å planlegge mat handelen min, og også måltidene mine. Enten det å lage mye mat  for å fryse i porsjonpakkninger, eller måltid å lage gjennom uken. Men hvor skal man egentlig starte? Og det er jo så lett å falle for fristelser når man er på butikken og ikke følge planen. Jeg har funnet meg et skjema på Pinterest, som jeg skal prøve ut. Jeg burde vel også lage meg en oversikt over hva jeg har i skuffer og skap, og lage et bedre system i fryseboksen. Jeg får lete videre etter gode løsninger, så kan jeg få orden på alt på en gang.

Kom gjerne med gode tips, løsninger eller linker! :)

 

Mittlilleliv

17.03.2017 kl. 11:32
Planlegging lang tid framover gjøre vi gjerne 3-4 uker framover. Handle på fler butikker som har tilbud. Jeg skrev et innlegg om det tidligere om hvordan jeg gjøre her hjemme. Vi er en familie på 4. Jeg bruke god tid når jeg handler og planlegger hvor den maten er eller pålegg er billigere en andre plasser. Lag mye fra bunnen av. Alt fra lapskaus, chili con carne, mini pizza, lasagne i porsjoner. Del opp brødet i to og frys. F.eks. :) du kommer til å spare masse på det. :)

Hege Trovåg

17.03.2017 kl. 11:33
Mittlilleliv: Åå! Tusen takk for mange gode tips! :D

Mittlilleliv

17.03.2017 kl. 11:44
Bare hyggelig :) kos det masse med planleggingen :)
Hege Trovåg

"Jenta med 100 hobbyer" Hverdagslig og avslappet blogg med mange DIY´s og tips til en enklere hverdag. Ikke ekspert i noe, men flink til mye. Instagram : Hege_trovag


Kontaktinformasjon:


Hegetrovag.blogg@gmail.com


Search

Bloggdesign