KJØLESKAPGRØT
Det å lage seg frokost på morgenen blir ofte nedprioritert, til tross for at det regnes som dagens viktigste måltid. Når jeg har noe ferdiglaget i kjøleskapet, er det mye enklere å få i seg mat. I dag har jeg ferdiglaget havregrøt, enkelt som bare det. Jeg fyller litt over halve syltetøyglasset mitt med havregryn, litt honning og gojibær før jeg toppet det med melk. Inn i kjøleskapet med lokk på, så er den ferdig til neste morgen. Perfekt, lettvint og jeg synes jo det er så godt!
Charlotte
15.03.2017 kl. 08:36Sandra Marie
15.03.2017 kl. 08:44Marieanne
15.03.2017 kl. 08:57lisarorvik
15.03.2017 kl. 09:02Kristin
15.03.2017 kl. 09:08Gina Elena
15.03.2017 kl. 09:38Emilie Normann
15.03.2017 kl. 12:46Thea Marie
15.03.2017 kl. 13:07viktoriachristoffersen
15.03.2017 kl. 14:19Tonemor77
15.03.2017 kl. 19:20Margrethe
15.03.2017 kl. 21:33