hits

Hege Trovåg

ADOPTER EN BESTEMOR

  • Skrevet: 25.02.2017
  • Klokken: 19:27
  • Kategori: Hverdag

Det er desverre alt for mange mennesker som sitter mye alene, eller føler seg ensom. Det er ikke bare eldre mennesker som kan føle seg ensom, jeg har selv følt på ensomheten. Og da uavhengig om jeg var alene, eller hadde mange mennesker rundt meg. Det å ha noen som bryr seg om deg, spør hvordan du har det fordi de oppriktig lurer, er veldig godt å ha. 


Da jeg for snart et år siden flyttet fra Bergen, til en øy hvor fergene slutter å gå klokken 9 på en hverdag, forandret hverdagen seg fullstendig. Jeg får ofte spørsmål om jeg ikke er ensom eller om det er kjedelig å bo her alene. Men sannheten er at jeg er omgitt av gode mennesker, har går faktisk folk fortsatt på besøk til hverandre uten å planlegge. Dette er hverdagen jeg har lengtet etter. Når jeg bodde i Bergen kunne det gå uker i mellom hver gang jeg møtte noen jeg faktisk kjente, det var mye mer ensomt.

                               

Det er ikke bare gode naboer og kjente jeg fikk når jeg flyttet hit, jeg adopterte også en bestemor. Det varmer hjerte mitt ubeskrivelig mye å se gleden hennes over de små tingen jeg gjør for henne. Og det at noen kan bli så glad for at jeg ringer, eller stikker innom på vei hjem fra butikken er så godt. Det er ingen tvil om at vi begge har godt av vennskapet vi har utviklet.

Det å kunne glede andre beriker virkelig livet mitt, og det skal så lite til. Og jeg kan jo ikke nekte for at det er greit å få smake på all den gode maten hun lager. Så jeg oppfordrer alle til å ta ekstra godt vare på bestemødrene sine, og til og med kanskje adoptere en ekstra som jeg har gjort! 

Isabel

26.02.2017 kl. 21:58
Så koselig<3 Dette innlegget gjorde meg glad :)

Hege Trovåg

26.02.2017 kl. 22:16
Isabel: Takk!
Hege Trovåg

"Jenta med 100 hobbyer" Hverdagslig og avslappet blogg med mange DIY´s og tips til en enklere hverdag. Ikke ekspert i noe, men flink til mye. Instagram : Hege_trovag


Kontaktinformasjon:


Hegetrovag.blogg@gmail.com


Search

Bloggdesign