hits

Hege Trovåg

SY DET SELV

  • Skrevet: 24.02.2017
  • Klokken: 21:00
  • Kategori: Hverdag

Jeg har lenge lengtet etter å ha en symaskin i hus, hvor interessen kommer fra vet jeg ikke. For jeg kan egentlig ikke sy, men da er det jo flaks jeg tok symaskin-sertifikatet på barneskolen. Det første prosjektet som står for tur er skittentøys poser, som jeg skal ha på badet. Gulvet har lenge nok fungert som skittentøyskurv, så nå skal det bli supert å få posene mine på plass. 


Det blir spennende å se om dette er noe som gir mersmak, det hadde selvsagt ikke vert dumt å kunne sy klær til både meg og hunden. Men sånne prosjekt er nok høyt opp og lang frem i tid til. Bestemoren min har sydd bunader siden jeg kan huske, så det at jeg ikke kan sy er jo litt flaut. Men bedre sent en aldri tenker jeg. 

Søsteren min er også dyktig med symaskinen, så vi får håpe hun ikke arvet alt talentet innen dette feltet. Men som i alt annet, øvelse gjør mester. Så jeg får nok ta tiden til hjelp. Det finnes også så mye inspirasjon og idéer på nettet, Pintrest har nok mye gøy innen sying også. Så da for jeg jakte litt på Pintrest etter tips, mens jeg senker skuldrene med serie på skjermen i kveld. Se på denne da, tror jeg må gå til innkjøp av mønster litt tidligere en planlagt.. 


 

lisebrevik

24.02.2017 kl. 21:20
Denne kjolen var kjempe fin :) det ser så gøy ut og ha et talent på sy marskinen! det er sant, øvelse gjør mester <3 hyggelig at du la meg til som venn!

Hege Trovåg

24.02.2017 kl. 21:54
lisebrevik: Jeg får prøve meg frem! :)

Enilorac Nesenra

26.02.2017 kl. 19:42
Så gøy! Jeg har også rotet frem symaskinen min og skal sy meg en veske tenkte jeg :) Lykke til med ditt prosjekt !

Hege Trovåg

26.02.2017 kl. 19:52
Enilorac Nesenra: Takk det samme!
Hege Trovåg

"Jenta med 100 hobbyer" Hverdagslig og avslappet blogg med mange DIY´s og tips til en enklere hverdag. Ikke ekspert i noe, men flink til mye. Instagram : Hege_trovag


Kontaktinformasjon:


Hegetrovag.blogg@gmail.com


Search

Bloggdesign