hits

Hege Trovåg

HOME SWEET HOME

  • Skrevet: 22.02.2017
  • Klokken: 13:43
  • Kategori: Hverdag

Det er fantastisk deilig å være hjemme hos meg selv etter noen dager på farten, og siden jeg bare pakket kofferten og reiste på lørdag, ble ikke huset forlatt i den stand jeg liker å forlate det. Men jeg er nå nærmere en jeg noen gang har vært å få alt på stell. Jeg har i en lenger periode bare flyttet rundt på ting jeg ikke helt viste hvor jeg skulle plassere, men nå begynner ting å få sin egen plass rundt om i huset. 


Mitt hobbyrom / kontor ble en litt mer omfattende prosess en jeg så for meg, jeg var ikke klar over at jeg hadde så mye ting som trengte en plass. Men det nærmer seg, jeg har fått sortert de forskjellige tingene i skuffer og skap. Så nå gjennstår det bare å systematisere hver skuffe og hylle. Men jeg merker allerede stor forskjell, jeg har faktisk brukt rommet en god del til kontor allerede. Så jeg angrer absolutt ikke på at jeg satte igang denne prosessen. 


Hvordan jeg skal organisere skuffene vet jeg ikke helt enda, men når jeg fant dette bildet fikk jeg mange gode idéer. Så nok en gang har jeg bevist for meg selv at det ikke er til ingen nytte jeg tar vare på rare ting som papp og tomme plastflasker. Men nå skal jeg få ryddet litt på de store flatene i huset før jeg setter i gang med dette, men jeg kjenner jeg klør litt i fingrene etter å komme igang.. 

 

Victoria Larsen

22.02.2017 kl. 15:10
Jeg håper du får en fin onsdag :-)

BareMonica

23.02.2017 kl. 10:06
Det er utrolig hva man kan få ut av litt papp! :D Jeg er sikker på at du får det akkurat som du vil ha det til slutt. Blir spennende å se!
Hege Trovåg

"Jenta med 100 hobbyer" Hverdagslig og avslappet blogg med mange DIY´s og tips til en enklere hverdag. Ikke ekspert i noe, men flink til mye. Instagram : Hege_trovag


Kontaktinformasjon:


Hegetrovag.blogg@gmail.com


Search

Bloggdesign