hits

Hege Trovåg

FØR - ETTER : AKVARIUM

  • Skrevet: 17.02.2017
  • Klokken: 17:02
  • Kategori: Hverdag

Det er ikke så lenge siden jeg fikk akvariet i hus, jeg har lånt det av naboen som for tiden ikke brukte det. Hvor den akutte interessen min for akvarium kom fra er vanskelig å vite, men en ting er sikkert, det er veldig beroligende å se på. 


Når jeg fikk akvariet i hus var det både sand og et skip med, så da valgte jeg å beholde begge deler til å begynne med. Jeg har også hatt greiner fra en lyng i akvariet, men jeg tror det er den som er grunnen til at vannet mitt ble så gulbrunt. Så den forsvant ut når jeg først holdt på med ommøbleringen i karet. 

Siden jeg er ganske fersk på akvarie-fronten, har jeg valgt å holde meg til to sorter fisker frem til nå. Jeg har Diamant-tetra og Colombia-tetra, de er begge stimfisker så jeg har vel rundt 10 stk av hver type. Jeg har også to små maller, men de ser jeg sjeldent noe til. 

Sånn ser akvariumet mitt ut nå, jeg valgte å bytte til sandbunn, både for syns skyld og fordi enkelte fisker trives best på sandbunn. Jeg synes hele karet fikk et mildere utrykk nå og gleder med til å slippe fiskene opp i igjen. Siden jeg har styrt på så mye i karet og byttet ut nesten halvparten av vannet, skal det få stå en stund for å få tilbake rett temperatur før jeg slipper fiskene ut. 

Jeg ble veldig fornøyd med resultatet og gleder meg til å få noen nye fisker på plass, jeg er nå veldig glad for at jeg ventet med å kjøpe flere fisker, for om karet hadde vært fullt av fisk, ville jeg nok ikke tatt meg tid til bryet med å bytte til sandbunn.  

Vetland

17.02.2017 kl. 17:17
Ååå så koselig, nå våknet du til liv lysten på å ha et lite akvarium igjen. Takk <3

Ønsker deg en fin helg :-)

Hege Trovåg

17.02.2017 kl. 17:18
Sissel Judith Vetland: Det er veldig koselig! God helg!

suttung

17.02.2017 kl. 20:28
Maler liker seg best om nattet da pusser og steller de fælt.

Hege Trovåg

17.02.2017 kl. 20:51
suttung: De må jeg snike litt på de :)
Hege Trovåg

"Jenta med 100 hobbyer" Hverdagslig og avslappet blogg med mange DIY´s og tips til en enklere hverdag. Ikke ekspert i noe, men flink til mye. Instagram : Hege_trovag


Kontaktinformasjon:


Hegetrovag.blogg@gmail.com


Search

Bloggdesign