hits

Hege Trovåg

TO TIERD TO FUNCTION

  • Skrevet: 13.02.2017
  • Klokken: 21:53
  • Kategori: Hverdag

Nok en dag med strålende skøyteforhold, så ettermiddagen ble tilbrakt på isen med nevøene mine. Det å stå på skøyter er ikke en enkel sak, og det er litt frustrerende at nevøen min på 5 år er bedre en meg. Men jeg er glad jeg kan stå for underholdningen, det er nemlig ikke så mangen andre som mister balansen av og stå rett opp og ned... 


Med oss på isen hadde vi bruskasser som de minste brukte til å skyve foran seg for å holde balansen, de ble også brukt med tau som slede for den aller minste.    Ishockey ble det også, med hjemmelaget puck og veistikker som lå på isen til køller. 


Her har dere den eldste nevøen min i action, læringskurven er bratt for desse små, men få ting er bedre en å se barn mestre, og gleden de utstråler da! 
Kroppen er en smule mørbanket, og det skal gjøre godt med en god natt søv. Jeg har alt kommet meg under dynen, for jeg er rett og slett for trøtt til å gjøre noe fornuftig i kveld.

Hege Trovåg

"Jenta med 100 hobbyer" Hverdagslig og avslappet blogg med mange DIY´s og tips til en enklere hverdag. Ikke ekspert i noe, men flink til mye. Instagram : Hege_trovag


Kontaktinformasjon:


Hegetrovag.blogg@gmail.com


Search

Bloggdesign